Naporne ljetne vrućine razlog su zašto mnogi tijekom ljeta biraju lagana jela temeljena na svježim prirodnim namirnicama, stoga smo ovdje u restoranu Amfiteatar za vas pripremili bogat izbor vrhunskih specijaliteta koji će vam idealno sjesti tijekom ljetnih dana.

Počastite se domaćom tjesteninom pripremljenom na razne načine, probajte osvježavajuće salate s našeg menija, otkrijte nove morske okuse i arome kroz delicije od ribe i morskih plodova, upoznajte raskoš tartufa i kvalitetne domaće istarske proizvode poput maslinovog ulja, pršuta, sira i sve to iskombinirajte s vinima renomiranih istarskih vinskih kuća. Osim toga, očekuju vas i brojna druga kreativna i inovativna jela koja priprema naš iskusni chef Denis Zembo kombinirajući tradicionalne recepture s modernim kulinarskim pristupom, a sve to kako bi zadovoljio svačije nepce, baš u svakoj prigodi.

Zdrava mediteranska prehrana, raskošna istarska kuhinja, kreativna vizija našeg poznatog kuhara, opsežna vinska karta, posebno dizajniran interijer i ugodan ambijent našeg restorana pružit će vam savršeno iskustvo uživanja u ljetnim gastro trenucima.

Posjetite i Vi restoran Amfiteatar u samom srcu Pule i uživajte u ljetu na jedan sasvim drugačiji, gurmanski način.