Ljeto je savršeno vrijeme za opuštanje uz lagane riblje zalogaje, prije svega jer se riba ubraja među najzdravije namirnice na svijetu, a tim više što u restoranu Amfiteatar inzistiramo na svježini baš svih namirnica pa tako i ribe koja u našu kuhinju stiže izravno iz Jadranskog mora. Osim toga, riblji specijaliteti i razne delicije od morskih plodova očarat će vas svojim jedinstvenim okusima i aromama te pružiti vašem tijelu izvor važnih spojeva i elemenata, a kada svemu tome još dodate virtuoznost i maštovitost našeg poznatog kulinarskog eksperta Deniza Zembe, onda je sasvim jasno zašto biste upravo ovoga ljeta trebali posjetiti restoran Amfiteatar.

Ovdje vas očekuju, s jedne strane neodoljive recepture tradicionalne istarske kuhinje, a s druge pak inovativni i moderni kulinarski pristup koji jednostavnim jelima daje jednu sasvim drugačiju dimenziju, ukratko, sve što je potrebno za jedan poseban gurmanski doživljaj. Na našem meniju pronaći ćete kvalitetnu jadransku ribu pripremljenu na razne načine, a među brojnim ribljim specijalitetima lako ćete pronaći nešto po svom ukusu. Čak i ako niste pretjerani ljubitelj morskih okusa, vrhunska riblja jela iz kuhinje chefa Zembe privući će vas netipičnim kombinacijama okusa i aroma.

Otkrijte i Vi svijet neodoljivih morskih specijaliteta i delicija od morskih plodova – posjetite hotel i restoran Amfiteatar u samom središtu Pule i priuštite svojim osjetilima nezaboravnu gastro avanturu.