Ljetovanje u hotelu Amfiteatar nezaboravan je doživljaj koji spaja udobnost i stilsko uređenje hotelskih soba, s visokim standardom usluge i brojnim dodatnim sadržajima među kojima ćete zasigurno naći nešto po svom ukusu. Smješten u samom srcu Pule, neposredno uz pulsku Arenu i nedaleko od kristalno plavog Jadranskog mora, hotel Amfiteatar nudi vam baš sve što vam je potrebno za opuštajuće ljetovanje u kojem ćete u potpunosti uživati.

Odmor potražite u luksuzno dizajniranim i potpuno opremljenim sobama s čijih balkona sežu spektakularni pogledi, istražite bogatu gradsku povijest i kulturno naslijeđe, uživajte u pitoresknom krajoliku i raskošnoj okolnoj prirodi i pobjegnite barem na nekoliko dana od užurbane svakodnevice i obaveza. Osim toga, u sklopu hotela nalazi se i restoran Amfiteatar gdje možete uživati u čarima prave istarske kuhinje kroz vrhunska jela  renomiranog chefa Deniza Zembe koji koristi isključivo svježe namirnice tipične za istarski kraj i svoju maštovitost i inovativnost kako bi vašim osjetilima priuštio poseban tretman.

Naše će vam ljubazno i profesionalno osoblje rado pomoći oko rezervacije vašeg dolaska, ali i organiziranja raznih dodatnih aktivnosti, te se pobrinuti da vam tijekom vašeg boravka u hotelu baš ništa ne nedostaje. Odaberite stoga hotel Amfiteatar i uživajte u savršenom ljetovanju kao nikada do sada.