Unutar hotela Amfiteatar u Puli krije se i kulinarska fantazija istoimenog restorana. Naime, ovdje za vas kuha jedan od najmaštovitijih kuhara regije, chef Deniz Zembo. Njegovu kreativnost u pripremanju i prezentiranju jela spravljenih od svježih, domaćih namirnica po originalnim recepturama prepoznali su i stručnjaci iz gastronomskog vodiča Gault Millau još 2010. godine.
U restoranu hotela Amfiteatar uživat ćete u vrhunskim internacionalnih vinima te mediteranskoj kuhinji koja se savršeno uklapa u svaki pravi odmor na obalama istarskog poluotoka. Ugodnoj atmosferi ljetne terase, osim ljubaznog osoblja i prvih jutarnjih zraka sunca, doprinosi i moderno uređen restoran s drvenim stolovima boje tamnog mahagonija.
Nakon prve jutarnje kave, priuštite sebi i svojim najmilijima ukusan mediteranski doručak koji će za vas pripremiti chef Deniz Zembo koristeći isključivo svježe namirnice i domaće proizvode tipične za istarsku regiju. Iznenadite se kreativnošću na tanjuru koje nikada ne nedostaje. Spoj jednostavnog i inovativnog, okusa i mirisa, začina i infuzija, iskustvo je kakvo možete steći samo u restoranu hotela Amfiteatar.