Kada je u pitanju vrhunski doživljaj uživanja u hrani, onda nije sve samo u odabiru kvalitetnih namirnica, posebnim recepturama i vještini iskusnih chefova, već i idiličnom ugođaju koji će cjelokupno iskustvo podići na sasvim jednu novu razinu.

Samo ime Amfiteatar, koje je restoran dobio prema najpoznatijoj antičkoj građevini u Hrvatskoj, već isprva daje naslutiti kako vas ovdje očekuje upravo jedan poseban doživljaj, a osim toga tu je i interijer kojeg krasi jedinstven i moderan dizajn s daškom glamura i elegancije koji će savršeno upotpuniti vaše gurmansko iskustvo.

Držimo kako je tajna našeg uspjeha upravo u detaljima kojima posvećujemo puno pažnje, kako u kuhinji tako i izvan nje, a kreativnost koju ćete okusiti u vrhunskim kreacijama našeg poznatog chefa Deniza Zembe jasno je preslikana na stilskom uređenju restorana, od udobnog namještaja i ugodnog ambijenta, pa sve do pribora za jelo.

Bez obzira tražite je idealno mjesto gdje ćete impresionirati svoje poslovne partnere, proslaviti posebne trenutke ili uživati u romantičnoj večeri, restoran Amfiteatar je definitivno najbolji izbor. Posjetite nas u samom srcu Pule, nedaleko od poznate Arene i uživajte u spoju elitne gastronomije i jedinstvenog ugođaja.