Amfiteatar je hotel kojeg odlikuje raskošna arhitektura i jedinstveno uređenje interijera, spektakularni pogledi koji sežu s prozora i balkona, ali isto tako i mjesto koje vam nudi čitav niz dodatnih usluga kako bi vaš boravak u hotelu bio uistinu besprijekoran. Naš cilj je vaš boravak pretvoriti u istinski odmor i uživanje bez potrebe da brinete oko raznih sitnica i detalja koji će vas ometati.
Opustite se u stilski dizajniranim sobama koje su u potpunosti opremljene svime što će vam trebati tijekom vašeg odmora, od klimatizacijskog uređaja i Internet pristupa, do mini-bara, grijača za ručnike i TV-a sa satelitskim programima. Međutim, to je samo dio ponude koju možete očekivati jer će se naše ljubazno i profesionalno osoblje na vaš zahtjev pobrinuti za čitav niz drugih usluga kao što su standardno spremanje sobe, ali i pranje i glačanje, te kemijsko čišćenje odjeće, čišćenje cipela, usluge fotokopiranja i faksiranja, nabavu dnevnog tiska, pripremanje ukusnog lunch paketa za vaše izlete i boravke na otvorenom. Isto tako, naše osoblje rado će vam ukazati i na sve dodatne pogodnosti i popuste koje možete ostvariti u sklopu hotela te se pobrinuti da vam tijekom vašeg boravka baš ništa ne nedostaje.
Ako tražite mjesto gdje ćete moći u potpunosti uživati u svom odmoru, pronaći mir i tišinu i savršenu uslugu, onda je Hotel Amfiteatar vaš najbolji izbor.