Restoran Amfiteatar svoju je popularnost stekao zahvaljujući ugodnom i elegantnom uređenju interijera koji se savršeno isprepliće s kreativnošću, besprijekornom kvalitetom namirnica te bogatim kulinarskim znanjem našeg iskusnog chefa Deniza Zembe. Jedan od vrhunskih specijaliteta koje ćete ovdje moći kušati je i uzgojena govedina s umakom od tartara koja se prvo priprema u posebnoj marinadi, a potom nadopunjuje umakom od tartara te u konačnici stvara pravu malu senzaciju aroma i okusa na nepcu.

Govedina sama po sebi kao namirnica, predstavlja izazov za svakog kuhara jer zahtijeva iznimna kulinarska znanja i vještine kako bi se pripremila na način da se jednostavno topi u ustima. Upravo zbog toga za vas biramo samo najbolje komade goveđeg mesa, posebno uzgojenog i mariniranog, kako bi postigli svježinu i kvalitetu okusa sa svakim novim zalogajem. Osim toga, tartar umak poznat je pratitelj goveđih jela, a kada se tome svemu doda i maštovitost chefa Deniza Zembe s 20-godišnjim iskustvom u pripremi vrhunskih specijaliteta, onda možete biti sigurni kako vas očekuje jedan nezaboravan gurmanski doživljaj.

Naravno, to je samo jedna u nizu originalnih receptura i ukusnih specijaliteta koje ćete pronaći na našem meniju, stoga posjetite naš restoran Amfiteatar i počastite sebe i svoje odabrano društvo zalogajima koji će vam otkriti nove načine uživanja u hrani.