Deserti ne predstavljaju samo konačni slijed vašeg odabranog menija, već zalogaj koji za cilj ima upotpuniti cjelokupni dojam uživanja u obroku, stoga ovdje u kuhinji restorana Amfiteatar desertima, kao uostalom i svim drugim jelima, posvećujemo puno pažnje.

Originalne recepture i kreativnost, kako u pripremi, tako i u načinu posluživanja, ono su što razlikuje vrhunski od dobrog deserta. Naš iskusni chef Deniz Zembo za vas bira samo najbolje namirnice i sastojke, koje potom svojim dugogodišnjim iskustvom i raskošnim kulinarskim znanjem pretvara u prave male poslastice na tanjuru, a sve to kako bi vam pružio nezaboravan gastro doživljaj. Chef Zembo poznat je kao jedan od najmaštovitijih kuhara, a svoju virtuoznost prenosi i na razne slatke užitke koje rado priprema.

Bez obzira tražite li slatki, kremasti, voćni ili lagani desert, na našem bogatom meniju sasvim sigurno ćete pronaći nešto po svom ukusu. Posjetite stoga naš restoran Amfiteatar, opustite se u jedinstvenom ambijentu, počastite sebe i svoje društvo vrhunskim specijalitetima i delicijama, a potom sve to “začinite” kreativnim desertima i čašom visokokvalitetnog vina.